![]() |
||||||||||
| ||||||||||
|
|||||||
| גרפיקה וחתימות בקשו והראו חתימות ואווטרים שעשיתם, הפורום עוסק בנוסף בגרפיקה מודרנית וקלאסית. אתם מוזמנים לנסות ללמוד, לשאול שאלות על איך להכין בעצמכם חתימות, להיעזר, לעזור, להביע ביקורת, להציג עבודות ולהתעדכן במה שחדש בתחום הגרפיקה. |
![]() |
|
|
הגדרות נושא | אפשרויות הצגת נושא |
(#1)
|
|
!This War is Ours
מנהל\ת פורום רוק ומטאל
![]() תאריך הצטרפות: Mar 2007
מספר משתמש: 10271
מונה הודעות: 8,469
(ראה סטטיסטיקות)
כיתה: כיתה י'
שם: אייל השקס :O
|
לא דורג
:
0 ניקוד
כותרת!
אני מבקש חתימה של SLASH!! אז הינה תמונות! תמונה ראשונה: http://blog.pennlive.com/thrive/2007/10/SLASH3.jpg תמונה שניה: http://i173.photobucket.com/albums/w80/kiravf/slash.jpg תמונה שלישית: http://www.geocities.com/slashsfansi...slash-live.jpg וזהו ! אם תצטרכו אחרות רק תגידו ואני יחפש! תודה מראש! To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. SF Player (תודה לגל על היוזר באר למעלה) To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
|
(#2)
|
(#3)
|
|
!This War is Ours
מנהל\ת פורום רוק ומטאל
(ראה סטטיסטיקות)
|
לא דורג
:
0 ניקוד
תודה אחי!
אם אתם מעדיפים לקחת מימנו אז בבקשה רק תעשו לי פליז! To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. SF Player (תודה לגל על היוזר באר למעלה) To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
|
(#4)
|
|
חיים נחמן מעודה
מספר משתמש: 824
מונה הודעות: 5,614
(ראה סטטיסטיקות)
כיתה: גן
שם: סטאמבל.
תארים : ווינר (6), צל"ש (3)
|
לא דורג
:
0 ניקוד
![]() אני די חדש בפוטושופ, יצא בסדר? To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. עפתי מכאן.
|
|
|
|
(#5)
|
|
מנהל גלובאלי
מנהל\ת פורום אומנות, יצירה וצילום
מספר משתמש: 18441
מונה הודעות: 6,356
(ראה סטטיסטיקות)
|
לא דורג
:
0 ניקוד
יצא מגניב
רק חבל שלא רואים יותר את סלאש כאילו , הוא ביקש חתימה על סלאש לא על הגיטרה שלו לא ?
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
|
(#6)
|
|
חיים נחמן מעודה
מספר משתמש: 824
מונה הודעות: 5,614
(ראה סטטיסטיקות)
כיתה: גן
שם: סטאמבל.
תארים : ווינר (6), צל"ש (3)
|
לא דורג
:
0 ניקוד
פורסם במקור על ידי ~Gibson Sg~
יש בעיה בתמונות האלה.. סלאש אף פעם לא מראה תפנים.. ניסיתי להוסיף עוד תמונה ושיפרתי מסגרת.. איך יצא? ![]() ד"א.. יש לו גיטרה פצצתית הייתי חייב להראות אותה :} To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. עפתי מכאן.
|
|
|
|
(#7)
|
|
מנהל גלובאלי
(ראה סטטיסטיקות)
|
לא דורג
:
0 ניקוד
המסגרת עכשיו לא משהו
תעשה רק קן שחור ודק ואם כבר אז תשנה את התמונות :} תקתטין את הגיטרה באמצע שהיא על חצי מהחתימה ואת התמונה בצד ימין גם תקטין אם אתה רוצה לשפר, ויש לך מסנ' אז תשלח אגב, כל הקטע של סלאש זה להסתיר את הפנים שלו XP עריכה: MCR עשית לי השראה XP הנה הכנתי לך ואם לא אכפת לך אני שם גם אצלי XP http://img511.imageshack.us/img511/3528/49768545hb7.jpg ![]() אחרי חצי שנה שלא נגעתי בפוטו To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
|
(#8)
|
|
!This War is Ours
מנהל\ת פורום רוק ומטאל
(ראה סטטיסטיקות)
|
לא דורג
:
0 ניקוד
פאק
איזה חמודות!תודה רבה! איך עושים מתחלפת?? אתם יכולים להביא לי לינק של מתחלפת?? תודה רבה !! וMCR אתה יכול להביא לי לינק של החתימה?? To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. SF Player (תודה לגל על היוזר באר למעלה) To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
|
(#9)
|
|
מנהל גלובאלי
(ראה סטטיסטיקות)
|
לא דורג
:
0 ניקוד
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
|
|
|
(#10)
|
|
V.I.P
מספר משתמש: 10072
מונה הודעות: 16,928
(ראה סטטיסטיקות)
שם: יובל
|
לא דורג
:
0 ניקוד
|| MSN: To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. || To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. || To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. ||
פורסם במקור על ידי PiNg-PoNg
|
|
|
![]() |
| סימניות |
| תגיות |
| בקשה|חתימה, slash, של |
| גולשים בנושא: 1 (0 רשומים ו - 1 אורחים) | |
| הגדרות נושא | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|